Eurovaalit 2014

Kiitos kaikille minua kevään 2014 eurovaaleissa äänestäneille ja tukeneille! Sain kiitettävät 3015 ääntä, sydämellinen kiitos niistä jokaisesta. Maailman muuttaminen on pitkäjänteistä työtä, ja se jatkuu tästäkin eteenpäin. Nämä ovat eurovaalien aikaiset sivut – Jottei unohtuisi, mitä on tullut sanottua!

Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan.

Euroopan unioni on luotu rakentamaan rauhaa ja yhteistyötä sivistyksen ja kulttuurin mantereelle. Euroopalla ja maailmalla on nyt edessään uusia haasteita. Ilmastonmuutos ja ympäristöongelmat eivät tunne rajoja. Kansalaiset ovat vieraantuneet unionin päätöksenteosta. Talouden kriisi uhkaa kadottaa nuorison alleen.

Haluan luoda Euroopan, joka ottaa kärkitavoitteekseen ilmastonmuutoksen torjunnan, suojelee ympäristöään, peruskorjataan demokraattiseksi kansalaisten unioniksi, vie ihmisoikeuksia maailmalle ja panostaa nuoriin. Siksi olen ehdolla eurovaaleissa 2014.

Lisää kampanjasta päivitetään näille sivuille talven ja kevään mittaan – Tässä vaiheessa voit tutustua esimerkiksi hiukan pidempään blogaukseeni aiheesta. Tervetuloa mukaan tekemään parempaa Eurooppaa!

Kampanjassani voit auttaa monella tapaa. Ilmoittaudu mukaan, lahjoita kampanjaan tai levitä viestiä sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/Ilvessalo / www.twitter.com/SaaraIlvessalo

Ota yhteyttä:
Vaalipäällikkö Vaula Metso, vaula.metso(a)vihreat.fi
Vaalipäällikkö Johannes Elmnäinen, jtelmn(a)utu.fi

Share